Schoonmaak onderwijs

Het imago van uw school is belangrijk om elk jaar weer het gewenste aantal leerlingen in de klas te krijgen. De kwaliteit van het onderwijs is daarbij niet de enige factor die het succes van uw school bepaalt. De netheid van de school en de toestand van de gebouwen speelt evenzeer een cruciale rol. Ouders, leerlingen, personeel en bezoekers verwachten dat uw school er de hele tijd netjes bij ligt.

Eigen personeelsleden brengen hoge loonkosten met zich mee omdat ze u een heel jaar in dienst moet houden, hoewel in vakantieperiodes het werkvolume veel lager ligt. Onverwachte afwezigheden kunnen de rekening nog hoger doen oplopen dan verwacht. Hoeveel geld en moeite kost u het niet om uw schoonmaakpersoneel op te volgen?

Wij kunnen uw schoonmaakpersoneel overnemen. U weet precies wat en waarvoor u op jaarbasis zult betalen: goed opgeleid personeel, een duidelijke communicatie van de momenten waarop er wordt gepoetst en vaste vervanging bij ziekte en afwezigheid. Geen zorgen meer over de organisatie van de schoonmaak op uw school. U kunt ze met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Schoonmaak onderwijs

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x